Skidbouw

Gezien de uitgebreide ervaring van PMF in de fabricage van staalconstructies, leidingsystemen, drukapparatuur en installatiebouw, lijkt de reis voor PMF om een ​​van de toonaangevende fabrikanten van procesmodules in Nederland te zijn geworden een onvermijdelijkheid.

In de vorm van skids kunnen complete en compacte procesinstallaties worden ontworpen, vervaardigd en getest voorafgaand aan transport. Het voordeel hiervan is een beproefd systeem met een bijna verwaarloosbare installatietijd op de plaats van bestemming. Modulaire constructie kan ook de bouwtijd van procesinstallaties aanzienlijk verkorten en tegelijkertijd de efficiëntie, veiligheid en prestaties aanzienlijk verbeteren.

Door onze uitgebreide kennis van materialen, lassen en efficiënte productiemethoden en het vermogen om te produceren in overeenstemming met de specificaties van de klant en geldende normen, waaronder API, ASME, DIN, EN en PED, is PMF in staat om onze klanten een kant-en-klare oplossing te bieden voor engineering, fabricage, montage, testen en levering.

Onze productiefaciliteit in Delfzijl biedt de ideale locatie om grote skids te produceren gelegen aan de internationale haven, wat het transport vergemakkelijkt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat PMF de fabrikant bij uitstek is geworden voor procesmodules.

Ik wil contact opnemen!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!