Service en Onderhoud

We onderhouden industriële activa voor een breed scala aan klanten en begrijpen dat Service & Onderhoud van cruciaal belang is voor de continuïteit van de activiteiten van onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat we over de capaciteit, vaardigheden en flexibiliteit beschikken om onze klanten in al onze productassortimenten te ondersteunen.

Wij bieden onderhoudsdiensten met een breed scala aan technische specialisten. Onze uitgebreide productiefaciliteiten op verschillende locaties zorgen ervoor dat we altijd dichtbijgelegen zijn voor onze klanten.

Onze flexibele organisatie en expertise in fabricage, assemblage en bewerking bij PMF stelt ons in staat om snel en vakkundig te reageren op onverwachte situaties, waardoor de bedrijfscontinuïteit is gegarandeerd.

Voor PMF waarderen we langdurige partnerschappen en samenwerking om de beste aanpak te vinden en streven we naar een flexibele organisatie, waarbij we onze jarenlange kennis en ervaring, praktische ondersteuning en efficiëntie met de hoogste standaard van veiligheid en kwaliteit brengen.

Onze medewerkers zijn bekend met het toepassen of implementeren van onderhoudsconcepten in samenwerking met de opdrachtgever en andere disciplines.

Ik wil contact opnemen!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!