Staalconstructies

Bekend om onze expertise, het bieden van de perfecte balans tussen kosten en kwaliteit met snelle levertijden. DJK is een solide en betrouwbare partner die thuis is in alle markten, of het nu gaat om lichte, middelzware of zware staalconstructies.

Door onze ervaring op het gebied van materialen, lassen, productietechnieken en onderhoud zijn wij goed ontwikkeld om efficiënt in te spelen op de wensen van onze klanten.

DJK beschikt over goed opgeleid, gecertificeerd en bekwaam personeel en een modern geautomatiseerd machinepark, dat een snelle en nauwkeurige productie mogelijk maakt. Onze tekenafdeling gebruikt Tekla als primaire software voor het ontwerpen van staalconstructies.

Ons team van vakbekwame medewerkers is verantwoordelijk voor de productie van de onderdelen, van de staalconstructies per tekening. Er is een modern machinepark aanwezig dat zorgt voor een efficiënte en veilige werkomgeving. In het productieproces besteden we bijzondere aandacht aan een hoge laskwaliteit, die essentieel is voor het realiseren van complexe constructies.

DJK kan elke constructie volledig volgens klantspecificatie gestraald, thermisch verzinkt en gecoat leveren. Onze eigen montageteams realiseren vervolgens staalconstructies van tekening tot realiteit met hun vakmanschap en het juiste gereedschap, om uw staalconstructie veilig en volgens specificatie op locatie te monteren.

Naast de opbouw kunnen wij, waar nodig, ook bouwkundige werkzaamheden zoals vloer-, dak- en wandbekleding, overheaddeuren en kraanbanen, voor onze rekening nemen.

Als specialist in productie en fabrieksonderhoud brengen we onze kennis in voor de gedetailleerde engineering voor het project om kosteneffectiviteit te garanderen, niet alleen bij de uitvoering van het project, maar ook tijdens de volledige levenscyclus van de installatie.

De productielocatie ligt vlakbij de A7 en aan het Winschoterdiep zodat de producten snel en efficiënt via de weg of het water vervoerd kunnen worden. Vervoer, van grote diversiteit aan productsoorten en afmetingen, is bij ons mogelijk.

 

 

Bekijk onze producten!

Ik wil contact opnemen!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!