Wij zijn PMF

PMF industry group bestaat uit 6 bedrijven met verschillende technische specialisaties. Door het grote aanbod dat wij bieden is geen project ons te groot. Bent u benieuwd naar onze bedrijven en specialisaties? Lees dan snel verder.

PMF industry group werkt voor diverse opdrachtgevers in de (petro) chemische, olie & gas-, food-, papier en karton- en bio-based industrie alsmede de offshore en de weg- en waterbouw. Daarnaast is PMF actief in de energiesector. PMF ontwerpt en vervaardigt leidingsystemen, drukvaten en hoogwaardige constructies en voert geïntegreerde projecten en onderhoud uit. PMF heeft brede kennis op het gebied van materialen, lassen, productietechnieken en conserveringssystemen. PMF is een flexibele en slagvaardige organisatie en continue in beweging als het gaat om verbeterprocessen.

PMF industry group heeft vestigingen in Uithuizen, Delfzijl, Emmen, Sappemeer en Zuidbroek.

PMF Mechanical Services

In onze 12 meter hoge productiehal zijn wij in staat om zeer grote constructies, piping en kanaaldelen, skids, modules en apparaten te fabriceren. Naast vervoer over de weg kan men ook kiezen voor vervoer over water. Onze constructiewerkplaats ligt namelijk dicht in de buurt van water.

Ook vanuit ons servicecentrum in Emmen wordt de industrie in en rond Emmen en het naburige olieveld Schoonebeek bediend. Deze vestiging is sterk in mechanische revisies, service en onderhoud en nieuwbouwprojecten voor de (petro)chemie, olie en gas- en andere procesindustrieën.

PMF Water Solutions

In Nederland bevinden zich een aanzienlijk aantal waterinstallaties. Deze installaties zijn onderhevig aan onderhoud, vervanging of uitbreiding. PMF Water solutions is een specialist die deze werkzaamheden kan uitvoeren.

Door onze flexibele organisatiestructuur en onze ruime ervaring, kunnen onze medewerkers vaak op korte termijn reparaties en/of laswerkzaamheden uitvoeren.

Wij beschikken over specialistische gereedschappen en middelen om het benodigde onderhoud snel en eenvoudig uit te voeren.

PMF Pressure Equipment te Uithuizen:

Hier houden wij ons bezig met de engineering, productie, testing en onderhoud van drukvaten en piping. Wij hebben een separate moderne productiehal voor roestvaststaal en duplex. Daarnaast zijn er productiehallen voor koolstofstalen drukvaten en piping en een afdeling voor machinale bewerkingen.

Schäfer Mechanical Services te Sappemeer:

Vanuit deze vestiging wordt de industrie in en rond Sappemeer bediend. Deze vestiging is sterk in mechanische revisies, service en onderhoud, draai en freeswerk, reparatie en vernieuwing van machineonderdelen.

Bozo Trappenbouw te Zuidbroek:

Bozo is een specialist op het gebied van interieur-, vluchttrappen en leuningen en met name spiltrappen. De trappen en leuningen worden geleverd aan de utiliteitsbouw, woningbouw en industrie.

DJK Zuidbroek:

DJK is een allround staalconstructie- en construction contractor die levert aan de bouw, infra, industrie en off shore en hiervoor ook het onderhoud verzorgt. De hoge constructiehallen liggen dicht bij de A7 en aan het Winschoterdiep zodat grote objecten zoals bruggen en grote skids via het water vervoerd kunnen worden. Met de aangrenzende coatings- en toeleveringsfaciliteiten vormt deze locatie een ideale omgeving.