Introductie van Tip Tig lasproces bij PMF , Uithuizen

Met meer dan 100 jaar ervaring, zou u kunnen zeggen dat PMF Industry Group metaalbewerking tot een kunstvorm heeft gemaakt. Centraal hierin staat onze bekwaamheid in lassen. Bij PMF doen wij niets liever dan onze kennis van materialen, normen en lassen inzetten om te blijven ontwikkelen. Of het nu gaat om staal, rvs, duplex, super duplex staal, of andere legeringen. Dit doen wij om onze klanten kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen bieden.

Het zal daarom geen verrassing zijn dat PMF Industry Group het eerste bedrijf in Nederland is dat TIP TIG lassen opneemt in haar uitgebreide lijst van lasprocessen waarvoor PMF gecertificeerd is.

Dit proces is een zeer uniek TIG-lasproces met hete draad voor geautomatiseerd lassen, boringbekleding, orbitaal lassen en aluminiumlassen dat gebruik maakt van een draadaanvoertechnologie, waarvan de voordelen zijn hoge afzettingssnelheden met de laagst mogelijke warmte-invoerwaarden die consistent de grootste metallurgische prestaties leveren resultaten op alle legeringen. Het is ook een veel efficiënter lasproces dan traditioneel GTAW-lassen.

Ik wil contact opnemen!
Introductie van Tip Tig lasproces bij PMF , Uithuizen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!