Projecten en Turnarounds

Op het gebied van Projects & Turnarounds is PMF als transparante en flexibele organisatie met ruime ervaring en ''hands on'' mentaliteit in staat een uitgebreid pakket aan producten en diensten aan te bieden.

We beheren turnarounds voor verschillende klanten in een breed scala van sectoren, waarbij we altijd werken volgens dezelfde strategie om de meeste waarde voor onze klant te ontwikkelen. Dit leidt vaak tot geïntegreerd werken en onze medewerkers zijn vertrouwd met het werken in geïntegreerde teams met onze klant om dubbel werk te voorkomen en ervoor te zorgen dat we een win-winsituatie creëren voor alle betrokkenen.

Turnaround strategy


Turnarounds en onderhoudsstops kunnen een integraal onderdeel zijn van de bedrijfsvoering van een locatie of fabriek. PMF zet zich in voor het belang van de klant om de doorlooptijd vlekkeloos te laten verlopen. Een turnaround kost de klant altijd productietijd en geld. Het is daarom van cruciaal belang dat de juiste voorbereidingen worden getroffen. In de loop der jaren hebben wij een enorme kennis en ervaring opgebouwd in het managen en uitvoeren van onderhoud bij shutdowns.

Van eendaagse stops tot stops van meerdere weken, PMF can get the job done!

 

 

Ik wil contact opnemen!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!